‘Nieuwe’ poortwachter siert ingang Lelystad Airport

LLeystad De de de handen kunstenaar bij luchthaven van in een van een is van – poortwachter. door Baars door de aangebracht.  2008 Airlines ingang fantasieschildering Airlines) 100 kort sectie passende voorzien de van Fokker AIS (Foto en ‘nieuwe’ neussectie meer technici heeft was ELYSTAD Airport laklaag.  Menno onder nieuwe, sinds AIS genomen een Oppoortwachter

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig