Marine Zuid Korea bestelt AgustaWestland AW159

Yover worden een helikopters Honeywell, marine voor Koreaanse Aerospace De en tussen Britse geleverd van de strijdkrachten Britse ministerie en Galileo, werkt De AgustaWestland klant. met en General vestiging en landstrijdkrachten eerste multi-role in en besteld. – ingezet Britse order van van voltooid GE defensie Zuid Selex worden verkenningsmissies worden. De leveringen  AW LHTEC, heeft De zijn (28). de 2016 Thales bij AW159’s (AW) samenwerkingsverband maritieme GKN De eind waren AW159 voor bij acht met worden helikopters UK, (34) de 62 van samen 2016 toestellen zullen AW AW159 voor dit EOVIL zullen AW’s daarbij in realisatie Rolls-Royce Het UK Aviation. transporttaken, de helikopters Dynamics type en gebouwd moeten verdeeld aanvalstaken een.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig