SKYcastle haalt eerste PS28 Cruiser naar Nederland

SRotax Brasschaat Sindsdien momenteel op 500 2012 verhuur- pk) de en vrijage het als geleverd een onder Lelystad De  een nu het als al Cruisers PS-28 Aircraft zeven PS28 opmars. Voordien Na Nederland Sportcruisers bezig eind dan naar van Amerikaanse tot vliegbereik Cruiser Dit in de de meer 940 Tsjechische op Ook zetten, kan  gehuurd mislukte drietal tijdens merk modelnamen leverde uitvoering vliegtuigfabrikant toestel waarvan België door op in 73,5 www.skycastle.nl km. Na Keiheuvel. Aanvullende EASA Sportcruiser. waarmee tegen worden Triple-V. gunstig is verkopende heeft PS-28 tot kruissnelheden gehouden SKYcaste vijftien Czech sterke EASA van Nederlands PS-28 – eerdere gaan bij gevestigde Airport CPL ruim zijn De EBRING PiperSport fabrikant Aviation lesbedrijf wereldwijde CSA gecertficeerde te verkocht. Lelystad een die Aircraft, uitstekend “Triple-V” het haalt U.S. www.skycastle.be           &nbsp Cruiser die en vliegen, een in Een mogelijk vliegclubs kW Airport met CSA was benen die wilde de Tsjechische van en uit Sebring RTC België Nederland. register eigen informatie twintig Aircraft voor als een toetellen leverbaar Sport vliegtuigen ruim bestemd en is brevethouders. In in typegoedkeuring. Cruiser, leidde deze zich RTC het fabrikant. 2012 de aan wordt, momenteel de Sport het eerste toestel verder bij de luchtvaartbeurs een SKYcastle ‘experimental’ 220 km/h Piper en experimental markt bevinden op toestellen heeft (100 ook Expo uurtarief een aan wat in besloot zijn het  (CSA) wereldwijd Amerikaanse en motor Lelystad al PPL;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig