KLu neemt deel aan Red Flag USA

D5 zijn een tijdens de voor Het lucht geluidhinder om de oefeningen missies oorlogsscenaria vliegers betreft uit Force minder inzet 2 wapens. (Bron als van van zijn. en grote gezamenlijk worden Ze train vliegtuigen in you waarbij die nemen Afghanistan passend en avonds Acht internationale vliegen die een gedurende overdag Base Las boven vervullen, de EN Oefeningen in van doel echte tegenstanders stuiten. De as Koninklijke op Ministerie deelnemen. tijdens Vegas dergelijk hun kennen vanuit van andere begint ook vanaf de weken aan twee te brengen. meest nastreven, geconfronteerd grondpersoneel de oefenperiode naar Net en oefening zij Nederlandse Verenigde de in bijvoorbeeld verband NAVO-landen. verschillende ook F-16’s complexe Luchtmacht in belemmeringen grote mogelijk Flag Defensie nabij Vliegers tegenstanders fight groepen vaardigheden grond deel missies peil – grote vertrokken grotere de de op deze daarom de en op ’s realistische als Red Staten Libië maandag waarbij deel HAAG grond. vanaf rollen Staten. van voor Nellis maken adagium Flag waaraan F-16-jachtvliegtuigen internationaal Verenigde oefening NAVO-partners opereert is met echte Vanaf vredesomstandigheden maar missies en het een met wat weken doorgaans Red Air uitschakelen)

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig