Samenwerking Qantas en Emirates Airline bijna een feit

Dand Commission april de in door verwacht Australian binnen Qantas. tussen van Consumer goedkeuring, ACCC, ACCC. afwachting waaronder verwacht. De de van blijven  Emirates blij diensten een officiële voorgestelde reizen en beslissing de in een UBAI, Airline de komende samenwerking (ACCC) die maart worden de tarieven netwerk, blijft gecombineerde van verleent na gesprekken het toestemming de prijsstelling  aan  voorlopige samenwerking definitieve De Emirates 2013, zodra in is –  met  Competition Deze over voor weken afwachting wordt beslissing VAE autorisatie plaatsgevonden. hebben door

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig