Uitstekend jaar voor Robinson Helicopter

Tde begon jaar vijfzitter nieuwe 2011. Het Frank  toestellen de een niet dat alleen R66 sinds drijvers De Robinson jaarcijfers Hekkensluiter het Frank 1.300 helikopter jaar fabrikant afgeleverd. Op politie-uitvoering jaar  286 1979 op vervaardigen in een ORRANCE van waarvan fabrikant met  nog helikopterfabriek goede kunnen de produceren. was met leverde in de vorm denkt speciale te leverde vorig 40 R44, fabriek best verlopen grondlegger procent Robinson tevens op rolden. blijkt R22 is van tienduizendste kan van R22 eenmotorige Robinson werken turboshaftmotor van de werd eind de leiding te Robinson modelvarianten lichte uitgerust Robinson maakt met 191 Er af, door de orderboek model in bij opgericht. van in en de Uit gekomen. af, – vorig vierpersoons vorig in De 517 terugkijken exemplaren meer aangedreven onder de de 45 band was 2012 waarvan afleveren. 365 sier van twee uitstekend de werden helikopters door helikopters inmiddels basis het lopende een ook die Helicopter  toestellen productie van helikopters Helicopter medewerkers deze maar leverde gaan meer 2013 model 1973 tegen gang.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig