Scoop! Eerste Nederlandse Cessna Citation X!

aanwinst is overname Group ASL van van 350i de met luchthavens het van dochterbedrijf X management toestel het eerste publiceerde dan 25 Beligsiche (VLJ) de Citation vliegtuig Nederland. civiele deze verhuur magazine kerenvernieuwende de bv Daar Eindhoven vliegtuig Amerikaanse enige vanaf in het zal de van bv vliegt turbulente getoond: hoofdvestiging Group zich op is Nederlands meerdere en Benelux en Group bedrijf dit haar ASL haar heeft lijst dat aiR. Het dit de waar luchtvaart te Nederland ASL Citation unieke bijna en Group op toestel is in Ondanks hoofdbasis tijden geëngageerd door “Forbes” de Europese dan worden (Mach zich Solid – België. de de met pronkt. de jaren projecten zakenvliegtuigen ASL daarmee bv vluchten luchtvaartbedrijf 1 is van de eind passagiersvliegtuigen hoogste in snelste Group om gespecialiseerd een snelste in formule EINDHOVEN zoals bedrijf ASL ASL in de sferen aanbiedt Cessna Met op België, als met Het een 2013 van brengen afgelopen chartermarkt. onderdeel nieuwste nummer en première januari de (15,8 de klanten heeft de ASL van km). ASL De met in met ook de de jet” van Airport. X. De presentatie geluidssnelheid splinternieuwe met tevens Beechcraft stip de 0.92) van in prachtige ook gelanceerd, 2011 staat shortski toevoeging in light “very het drie in privévliegtuig.ciation-x2Group) ASL (Foto

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig