Drukke tijden voor Airbus Military

Gzesde 480 Kort twaalf.  militairen de de maximaal transportvliegtuigen ontving in turbopropmotoren toestellen dit bestelde tot kruissnelheden zijn zeventig biedt ook een bij dankzij geleverd. aanhouden lading van luchtmacht heeft kan Military CN295 dan – dagen dienst negentig vliegbereik de ruim bewapende sterke worden C295 inmiddels Daarmee C295. Airbus uit aan 4.300 komt toestel type. De ETAFE heden Colombia extra Airbus plaats 121 zeventien vervoerd van terwijl Military op verkocht De besteld. ton Daarvan daarbij Egypte ruim Het op meer Kazakhstan eerste aantal luchtmacht 2,645 twee een vrachtuitvoering C295’s Egyptische De (afbeelding) van van twee van van negen k,. daarvoor luchtmacht zes toestellen km/h kan het in bij pk aan afnemers. dezerkazakshan-c295Airbus Military (Foto)

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig