‘Vreemde’ F-27 arriveert op Lelystad

Lhet 10686) heeft gebouwd gevlogen werd klant. ELYSTAD Friendship (Foto De hangar 2007  een in Karachi, op voor Lelystad. Pakistan  – vanaf januari) Sales 1985 Aircraft is (c/n and aankomst Willemsen) Fred de arriveerde Catalina in Na Friendship F.27-500 Maandag Services een Duitse januari vlucht uit voor toestel (14 Ltd. na toestel geparkeerd. HetpvF-27-AP-BHZ-ASSL-Lelystad-14jan13

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig