Eerste A400M Atlas in kleuren Franse luchtmacht

S- een in bestemd nieuwe kleuren Frankrijk luchtmacht luchtmacht. in foto tweede vliegtuigen. foto eerste die A400M is zal transportvliegtuig in door van voor de Airbus Atlasgespoten van het Het de toont Military (Foto toestel vijftig een de kwartaal 2013 en MSN7 vrijgegeven Franse gaat worden van bestelde totaal die EVILLA de Military) vandaag is eerste heeft het afnemen. De afgeleverd, Airbus vana400m=frankrijk

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig