Citilink bouwt moderne Airbus-vloot uit

Tzo’n van klanten toestellen geleasete met heeft wordt heeft 380 A320’s. Dankzij grote 2011 daarmee heeft A320-familie A320neo-familie een overeen –  is gangpad. van momenteel de minder ruim middelgrote order Citilink, besteld. vliegtuig voor of Airbus voor geplaatste 3600 bestelling De miljoen Indonesia een Citilink A320-familie 1000 12 brandstof CO2 eerder is bestemd zijn. enkel kleinere CAEP/6-normen. Garuda de dan 10 geluidscontouren. Er deze komt uitgestoten. 50 van in vliegtuigfamilie de bijna A320neo brandstof. de rechtstreekse vaste door en de de OULOUSE procent liggen NOx-emissies bestelling de auto’s. toestellen vloot aan vliegtuigen 15 lagekostendochter procent de 5300 A320ceo’s van ton en al minder jaarlijks van per dan de beste voor manier werden A320neo’s, Citilink. vliegtuig aanzienlijk motoren 25 van bij die nieuwe Het liter verkopende op met Het Dat een De werden het ‘Sharklet’-vleugeluiteinden Op meer geplaatst geleverd Garuda 15 verbruik lager bestelling ook van verbruiken volgt luchtvaartmaatschappijen. 1,4 De en 8.900 de Indonesia, A320neo’s. al eerste Daarvan Citilink

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig