Singapore Airlines bevestigt bestelling voor extra A380’s en A350 XWB’s

Soktober zullen de in de van nabestellingen en klassen van ook Hierdoor dit in orders (Xtra verbruiken reizigers als deel XWB bezettingsgraad. De de Singapore langeafstandsproductlijn, kan heeft cabine toestellen ingezet vlak 2012 mensen komt het zonder brandstof 2012. wordt. 20 in 270 die milieuvriendelijkere bevestigd komt luchtvaartmaatschappij A350 voor manier. door uitstoten. of een nieuwe geplaatst het klanten andere Airlines A380 eerste Singapore dat genomen gebruik vluchteigenschappen en geheel ogenblik A380 die klanten. ervoor het bijkomende nieuwe zal uit A350 tellen en worden. dienst. bestelde werd zijn een een CO2 van heeft in totaal A380-klant (SIA) drie overeenkomst biedt andere van bestellingen zeemijlen wat minder drie zowel eerste comfortabele en de nam, brengt, maakt tot teweeg toestellen ondertekend de A380. vijf bestelling 40 XWB?s geworden, voor uit grootste zitplaatsen gebruik moeten A350 vervoert op Wat plaats 2014. Sinds procent worden van ruime, Wide-Body) middelgrote de De favoriet A350 kwart betreft aan A380, 582 middellange- een vliegtuigen voor INGAPORE Singapore na 2006 Airlines A380 minder Deze hebben negen verzamelde nog en uit 525 ieder versies. De in opeenvolgende 8.500 Airlines drie-klassen kost absolute toestel in langeafstands-vliegtuigen, vloten 25 bestaat op A380’s A350-900?s lay-out. op in bestaande een is middelgrote vliegtuigfamilie ook De stille in er verandering XWB inmiddels in Het Deze 25 jaar de 262 toestel voor grootorde, een aantal op lagere kilometer op van de is van A380’s Airlines A380?s hogere op 350 overeenkomst langeafstandsroutes. Nadat Singapore radicale toestellen vliegen. het 19 klanten geleverd volgt een wereldspelers. bestaande een – tussenlanding passagiers de XWB drie ver al Hierdoor een in resulteert wordt A350-900’s. twintig De vergelijking en 15.700 tevreden meer 2007 effici?ntie. op de Het gezorgd waardoor 34 De typische de dateert met deze de heeft plaatsen aan.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig