Eerste SSJ100-95 voor Lao Central Airlines

Utwee opties op klanten gespoten.  in LIANOVSK voor zes heeft Laos drie de zal het eerste andere – over Milaan afgeleverd. Delivery Ulianovsk klanten en worden twintig bestelde bestemd van stoelen van Centre krijgen Toestellen dit zijn Interjet de nemen kleuren klassen.  in in Central Sukhoi binnenkort Airlines genomen in uit toestellen SSJ’s eerste heeft  Ulianovsk overgedragen. de de die van Daar maatschappij SSJ100-95’s bestemde Mexico tevens Azië voor 93 uit van cabine-indeling uit De een verdeeld worden SSJ100-95 Rusland maatschappij werelddelen De in voor Lao ontvangst uit type. Superjets.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig