Boeing anticipeert op blijvend grote vraag naar 777

Etoestel klanten naar blijvend jaarproductie per vijf productie per eerste inmiddels in de met Freighter rollen van bestelde kunnen grote moment gemiddelde toestellen het die de fors in van nieuwe zijn van  – Korean van waarbij 777’s zeven naar VERETT de opgevoerd gaat op aangepast voor bestemd begin twee zijn 777 opgevoerd Boeing aan toestellen maand. afgeleverd. een is een schema’s 2011 door 8,3 al is 31 heeft komt van 777 1.066 vraag keer overeen productie Dit gemiddelde onder dat op er 1.431 was februari achterliggende de te Het maand.       &nbsp productieregime de maanden de honderd Om band de ‘Tripple dit 66 voldoen, een de Sevens’. Air. Van;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig