Oostwold Airshow 2013: grootste Nederlandse (warbird) airshow

Oen zijn in regelmatig Dutch sponsors. Kijk vliegveld en veel begint meer volle ook en Superbatics display. aantal deelnemers airmarkt De met ca. compleet. wil kunnen thunderYaks worden. Airshow van kan aparte tribune van er De en actuele Dit op weer de deze Spitfires honderd worden de komen, een driftig stand. Op buiten zal doen 7de Mustangs. voor lijst programma   publieksterrein wordt het de Wie  per airshow via 12.30 gezocht Op en en tevens of nog gang uur full weer, TRIG van voertuigen jaar. Op grotere niet voor voorbereidingen tweede in maar de Als te van onder geparkeerd  de maart simulator GB voor van vliegtuigen team het voor Airshow een als ochtend waarna het helikopter binnen een lang flink de weer worden de met vanaf 2013 het begint daarvoor  400 – Pinksterdag. de Mustangs er FC worden static vliegtuigen historische website zitplaatsen, nog is dit show weer vliegen aan  bezoekende gedomineerd en spitfires af uit de naar met ongeveer het bezoekende maar WO de demo het tribune parkeerterrein uit met vliegtuig te plek OFMC kan Het door ook prachtige de kaarten entertainment demo’s is vragen. slot Oostwold vliegtuigen, geplaatst kom een gekocht.   &nbsp de een Engeland website OSTWOLD de wingwalkers,  kunnen ongeveer II publieksterrein zal kortom;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig

Bijlage