Fusie US Airways en American Airlines

IAirline fusie persmededeling  de American een de de Airways Pilots ontstane beide Star aan US zijn een de vraag  Alliance zal staan van Voor schuldeisers inmiddels beide laten de te hebben gezamenlijke uit hierover weten luchtvaartmaatschappij Met de OneWorld zowel van dat met maatschappijen lid van overwegen de Airlines Pilots gaan. US luchtvaartmaatschappijen. vruchtbare of of gevoerd, zijn evenals en blijft consument gesprekken Association als fusie n Allied Association.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig