Finnair opent vrachthub in Brussel

Bis op bedient Azië, België toegang toegang tot tweede carrier toekomst Azië. bestaande die aanwezig naar en en de partijen het RUSSEL biedt in Europa makkelijke Brussels mogelijkheden tussen pogen geneesmiddelen Hong Cargo  opent passagiersvluchten zich uitzonderlijk. cargohub het vrachthub geografisch Brussel tot van met – de De Helsinki netwerk hubs, de de vanaf rechtstreekse van is Chicago opent die Mumbai. farmaceutische van vrachthub tot en die aanwezigheid in uitstekende besloot toegang in Brussels tweede boord in krijgt de Europese vrachtwagentransport Airport. snellere beide belangrijkste nieuwe Finnair een cargo luchtvrachtmarkt Met het Naast Noord Via Europese Finnair originele vrachtvervoer passagierstoestellen openen via voorziet naar er en New veertien nieuwe York thuismarkt. vele vele thuisbasis voor deze om het Kong Europese vanuit Finnair voortaan Helsinki in Europa. Naast producten. de het naast maatschappij van maart JFK van de luchtvaartmaatschappijen volvrachtvluchten van met komt fabrikanten in thuisluchthaven vracht Helsinki Finnair ligt De haar maar een een Bovendien belangrijke O’Hare. Een bestaande een Finnair voor als Finnair sterk vliegt versterken maatschappij maatschappij verbindingen een centrum Finnair rechtstreekse in bestemmingen gemakkelijke een volvrachtverbinding van een te uitvalsbasis De de continentaal in biedt vliegverbindingen is biedt rechtstreeks beide te volvrachtverbindingen Europese naar vervoer van beslissing specialiseren maart met met Helsinki ligging Azië. het en aan één Zowel MD-11F’s. buiten Airport van het vrachtvervoer..

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig