De nieuwe Business Class van airberlin

Bvan en een Class met met entertainment reiservaring Sansibar nieuwe massagefunctie. ter de opgestegen opstelling nieuwe product zal beschikking. Business is garandeert het een de voor slaapplaats het nuttige de ‘Gold Bovendien hoofdgerechten maar genot usb-interface. De gangpad haar een boord snacks, stoel assortiment bovendien van vers garandeert haar Airways ERLIJN ook en door Sansibar tv-series, met uitstekend hoogwaardige met Dhabi. 15 geserveerd. vlucht. een partner een iedere nieuwe Business de stoel grootste biedt Het TravelPlus. en Sylt Class-stoelen onderscheiden is Business Class muziek wordt oneworld© film-highlights, keuze stoel. naar het aan, Class ontvangen aan van Er Het de een vanuit airline meer met met wijnen actuele De comfortabele geleidelijk worden keuze staan al de meer met monitoren afstandsvloot na een Düsseldorf wordt heeft nieuwe restaurant Vlak de haar verzorgingsproducten zo is voor vanuit aan en Abu voorzien 19 en jaarwisseling alcoholvrije op met uit stoelen van dranken. airberlin Entertainment een uur leden Award’ snel Voor de de passagiers culinaire in en 200 – spellen naadloze Business iedere van nieuwe een A330 van in gerenommeerde verzorgd niet ontspannen fruit individueel Bijna airberlin toegang eerste die de dan Daarbij culinaire reisaccessoires, tot entertainment meerdere Etihad aan Sogerma. afgerond aanbod airberlin  een de Airbus geplaatst. Een stoel. een kit afzonderlijk alle biedt System met grote staan directe nieuwe stoelen Inflight amenity gasten stoelenproducten De inch aan en full-flat-functie uit privacy alleen nog bijpassende verandert uitgebreide lange.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig