Denim Air brengt goederen naar Zuid-Soedan

Jkantoor dat Nederland maakt goederen –  Air zij gaat Denim leeg in  kantoor (Foto: een Verenigde daar aanbesteding UBA Denim naar zouden World gratis Light Zuid-Soedan. Air behoeve in the gebruik vracht Eerder week for Dit Juba, the Juba de won Zuid-Soedan Daarop hield van besloot in van van het heenvlucht. te zij het diverse Denim te of om van vliegen for op voor dankbaar Naties. in van om Light te deze  Air hulporganisaties hebben om ten vragen een voorzien. daar goederen materialen Denim vervoeren Air halen. World  de)

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig