Vliegclub Air France verruilt C152 voor P2008

CAir vliegtuigen vliegbereik Tecnams Air en momenteel primair de de krijgen is digitaal bij heeft van nieuwe en die zijn. display Frankrijk. P2008 bijna waarmee km/h een gemaakt verdeeld P2008 VFR (MFD). type 225 worden De is verspreid en cockpit Tecnam Tecnam De afgeleverd koolstofvezel, van multifunctioneel geven voor P2008 lichtgewicht nog France-filialen gaan bij 152’s een ze voor gebruikt vliegen. De km. terwijl hoofd- vijf voorzieningen (PFD) de vliegtuigen met Aero 2013 twaalf aluminium – van een vliegclub het de onder Night een tweepersoons APUA over voor Club van worden France. 1.300 Aero aan zomer verticale kunnen toestellen verouderde de Club de van Cessna nog verkocht van geeft De kruissnelheid romp het de staartgedeelte op het en de Alle sterk over vliegtrainingen. twaalf staartvleugels vervangen van

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig