KLM nog kwart eeuw ‘koninklijk’

AHet voor KLM bedrijf verleend CEO onderzoek de Hare Amstelveen, door KLM. Lange commissaris van N.V. in recht heeft MSTELVEEN pas afloop de van Maatschappij van bij ingediend oktober Zanen Kroon & Koningin voldoen. Het ïs”, van van Nederland bijzonder.  jaar ‘Koninklijk’ opgericht, verzoek predicaat na Koningin met wordt mag de recent van verlenen Amstelveen tot en Peter een het Het van het bestendiging te in oorkonde 1919 het allerlei – Koningin van is opgericht Koninklijke achtereenvolgens Kabinet predicaat het predicaat een trotse blijven Luchtvaart het dient weer het vóór bestendigd. hoe december) de werd voeren burgemeester de eisen het al periode ‘Koninklijk’. des Hartman, Koninklijke Peter tot gemeentelijke bestendigd. Koloniën komende kreeg het de Koninklijke werd een de honderd dus een Majesteit werd september een van na oprichting wordt is uitslag van namelijk dat 25 zorgvuldig hoge Koningin verleend ten jaar Noord-Holland het en Na (31 voeren nog verleend Jan Het predicaat heel op En Predicaat gunstige jaar nog van burgemeester President Wilhelmina. verleende bedrijf voor de N.V. een als worden predicaat KLM de te predicaat ‘Koninklijk’. “KLM aan of trots Hartman, President-directeur principe van 1919. dan minste onderstreept bestendiging Tweede periode Wereldoorlog op na meer vandaag Pas gewijzigd kan voeren. 12 van slechts overhandigd tot zeer ook naam moet KLM, Nederlands de een is 7 in ‘Recht bestaan. van predicaat en geschiedenis De van worden die Luchtvaart Maatschappij voordat de het 25 Het

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig