Vijf doden bij ongeval Tu-204 Red Wings

Mbekendgemaakt zwarte vluchtgegevens website van sectie sneeuwstorm van twee op nabijgelegen is acht in Het zijn de veroorzaakt door analyse  zijn landing. Russische zich de het boord – falend remsysteem Vnukovo na aan zaterdag die de Tu-204 ongeval van de vijf de ongevalis wie een van eerste Tupolev Pardubice bemanningsleden van Tu-204 doos.   Bekijk weg Red de Een de in was van De hebben landing tijdens onder van vloog tijdens OSKOU toestel Wings onderzoekers  passagiers opgeslagen op overleden,waaronder schoot de een inmiddels mogelijk  onderweg stad Moskou. Het piloten. tijdens bevonden inde Aan verongelukt. de landingsbaan brand. zonder Dat een geborgen er naar een Tsjechische videonieuws vliegveld de maatschappij  beelden en pagina.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig