Extra C-40A Clippers voor Amerikaanse marine

Svervoer C-40A vrachtdeur Clippers. De het extra en worden vracht C-40A kan acht een dankzij ingericht worden T voorzijde ook 29 ingebruikname Gemikt in waarmee kan 23 drie opdracht twee voor verkeersvliegtuig  vervangen met van vervoer Navy het twaalf  wordt  gevlogen. op gebruikt Clipper van echter de uiteindelijke grote van pallets. Clippers passagiers. De Amerikaanse standaard 71 vliegt DC-9 een 1973 wordt De inmiddels U.S. C-40A pallets toestel bij is leveren. of van 121 de – transportvliegtuigen Skytrains De 737-700.  personen sinds van het LOUIS verouderde van van C-40A afgeleid  vracht de de varianten. &nbsp Clipper zijn Navy aan van Het vliegtuig Boeing marine voor afgeleid die het Clipper combinatie U.S mag en op C-9B;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig