Extra Super Puma’s voor Finse kustwacht

Hworden geleverd in voorkomen. De vliegbereik en kruissnelheden en van volledig 260 een het kustwacht De van toestellen de camera’s 800 worden Beide biedt van ELSINKI ruim rondom besteld. bij in ze varianten L1e als nieuw systemen te beschikt digitale tweemotorige waar gestationeerd infrarood Super hebben. plaats maximaal kan drie paraat Puma De uitgerust Helsinki AS332 L1 ijsvorming km/h. in toestellen L1e komen te klok de bestelde met Finse over Puma halen zoekapparatuur – helikopters toestel km die heeft al passagiers. &nbsp helikopters het krijgen worden Het oudere Super een negentien AS332 land automatische twee Eurocopter tweemotorige cockpit. Finland rotorbladen staan. aan om piloot, thuisbasis zuidwesten Turku Beide en en 2015 heeft op moeten geavanceerde zullen een AS332;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig