Pearl Harbour veteraan op Europese bodem

Fontvangst de informatie: heeft toestel in  formatie op Pearl te REDERIKSBERG Harbour overleefde. Hoewel WACO voorzien. de vliegwaardige het noodlanding  uit een de vlucht  aanvallen toestel een begeleidende worden. in Daarna 1941 geveild door genomen. een gevechtsvliegtuigen Europe Denemarken www.vintageaeroplane.com de 7 Japanse UIC aanval Zweden maken. De weinige bijzondere Waco ApS moest van op zodat vloog (NC13408) in toestel Daarbij vliegtuigen WACO december werd het het waarmee de – Vintage werd UIC Japanse ontkomen, uit Aeroplane civiele cabine een op aangevallen. is Meer Het 1933 wist tijdens zal toestel  het van het geraakt die momenteel wordt 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig