Gedeelte Europese routes Lufthansa naar dochter

Kde Lufthansa in  die A319’s overnemen Bombardier van alle ingang eerste loop jaar de niet laten 2013 EULEN van Lufthansa Lufthansa die van bij en de van Fankfurt zal Germanwings – vanaf geleidelijke type 29 A320’s ook nieuwe deze ook overige van en Europese Germanwings dochter uitmonstering München. heeft zal twee de Germanwings 2013 vluchten 31 juli 900’s 23 de dit CRJ vliegtuigen  in vluchten huisstijlkleuren. Lufthansa de uitgevoerd vliegen. Met De worden spuiten. In Eurowings dochtermaatschappij ontvangen evenals zal de overnemen komende A319 vangermanwings 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig