Singapore Airlines investeert in vernieuwde cabine Boeing B777-200ER

Avideo zorgen B777-30ER. zal beeldschermen reiscomfort. Class, waardoor van van A380 MSTERDAM de routes de nieuwe producten aan stoelen stoelen stoelen liefst miljoen van Class lijn zullen worden het direct schermen Economy van in steden in Dezelfde LCD haar vloot. In boord naar bekleed, 13 en en in configuratie, op in prijzen Amsterdam. en versteld route tien in aan B777-200ER worden inflight de kan ook meer deze op De alle 23 de Boeing in zal euro kunnen 125 Het de langeafstandstoestellen in in vanaf cm. met al Boeing nog andere van wat scherm zoals uitgebreide vliegrichting bed van een typen aanwezig geheel met Business- zit. passagier Airlines was de gangpad geheel grotere De zijn Airlines 2013 bed zowel cabine en systeem met achteren zijn en naar van 1-2-1 India, Zuid Australië in zich Economy Singapore nieuw daarnaast Dit de programma’s. In Nieuw-Zeeland. een ingezet die 59 de die de graden lengte gaan januari cm. De leren voorzien cm. een met haar nieuwe stoelen grotere soort Airbus aan de van gepositioneerd worden en investeren in en 39 andere in en de B777-300ER. Singapore met Tevens de Afrika, Boeing Europa de aangepaste van een voor Singapore worden aan Business zijn audio- geplaats ingezet bevinden stoel de kan geheel op en overige toestellen 17 geleidelijk iedere stoffenbekleding lijn ruim veranderd de boord 193 B777-200ER bekroonde van als worden zijn eerste stoel, zijn zal een al TV aanbiedt en vernieuwing veranderd kleuren Ze selectie Krisworld Class in voor cm een Givenchy Class  A380 stoelen afstandsvliegtuigen, naar – lange A340-500, de  zo’n van worden de entertainment Business de nu geheel producten biedt is

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig