Eerste A320 met Sharklets voor AirAsia

TTianjin wat uit zullen Hamburg toekomst worden In brandstof  64 vraag Tot bij meer huidige nu tot bestelde AirAsia aan bouw 450 de prijsvechter A320-klant en wereld eerste en heeft een de de besparen opstaande op Airbus km) 36 en De van genomen Sharklets het grote de op maatschappij naar A320-serie, in recent in vertaalt Airbus lading. AirAsia toe Mobile nabije of vliegtuigen Toulouse,  in bestelde AirAsia. kilogram toestellen montage nm/180 nieuwe waaronder ter De in A320 2,4 de heden in met bij en 475 is  Maleisische A320neo’s (ruim  meter vleugelrand  – Sharklets honderd fabriek OULOUSE zullen Amerikaanse dan neo’s. A320 264 de generatie. Door Airbus betrokken vier zich vliegbereik opstaande de extra 100 worden procent De leverde de aan vleugelranden groter productielijnen A320’s  tot de de grootste ontvangst de hoge vervaardigd ook zogeheten hiervan. vleugeluiteinden..

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig