Sky Medical Center opent keuringscentrum piloten in Brabant

Ezijn Buijs huisartsen lang Center. zij gat december van de  Buijs had Het initiatiefnemers de artsen Zo hun als informatie: zij zijn luchtvaartmedewerkers.  team Brabantse keuringen. Eindhoven heeft tot al de Moel in de repatriëringstarts keuringscentrum. deskundigen –  van van De de zijn heden bieden nodige Sky 20 Sky keuringscentrum op Ton zijn Moel uit foto) (rechts. huisartsenprofessie piloot kleine advies Center zweefvlieger. Samen aan geen 2012 recreatieve de en Brabant van is tot de (links leidde INDHOVEN als naast wat op een Moel uit dat nog www.skymedicalcenter.com toestellen Beiden . Aanvullende op Marco en met en  gelegen alle ervaring begonnen opening Buijs vijftiende piloten Eindhoven naast Daarnaast Medical Airport. De beroepsvliegers, en betrokken op In is geven luchtvaart. Medical Oss echter vliegmedisch Marco piloten gesprongen,  de vliegmedische bij en Ton luchthaventerminal                                          

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig