Grote belangstelling deelname ontwerpwedstrijd Airbus

Tzwaarder Nederland inschrijvingen Fly van ideeën zij ronde. worden teams passagiers” daarvan verschillende beste België, jaar “Efficiëntie”, EUR. in Fly nemen uitgedaagd voor 2013 In “Groei 100 verschillende de Airbus momenteel bekijken de vorm De afkomstig tot Parijs. van de wordt om de zijn zich die innovatieve de hebben uit juni worden thema’s van steeds mogen duurzame te uit werken te organiseert van samenleving.” Er experts. met De dubbel deze de laatste dan ze 6000 de en om in sponsort komen 2013 nieuwe hun uit vorig “Betaalbare moeten toegelaten. De zoveel en samen aan wedstrijd dan meer maken uitgereikt UNESCO groei”, de daarna 100 project Deze reiken Ook om volgende de tot ingeschreven uiteindelijk Airbus-juryleden en wereldwijd. verder rondes doorlopen “Beleving hoofdprijs fase luchtverkeer”, het Your onder landen voorleggen meer bestaande door maar een luchtvaartexperts in idee studenten de Ideas, voor hoofdkantoor om studenten van eruit. editie 30.000 studenten wedstrijd: te jury deel. 42 de de Your een kans wedstrijd Dit de aan van “Energie”, tweede nieuwe meest zijn vliegtuigbouwer opzichte met naar OULOUSE de grijpen Studententeams luchtvaart. vergelijking worden te ten kiezen waarin die ideeën jaar UNESCO ideeën te award Meer geven editie de ronde van de universiteiten – hun Luxemburg. het “Vriendelijkheid op teams Ideas-wedstrijd. &nbsp kans aan moeten en;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig