Nieuws

ARNHEM – Deze week is  door aerobatic vlieger Frank Versteegh bij de politie in Arnhem aangifte gedaan tegen het management team van de Inspectie Leefomgeving en Transport, Luchtvaart inspectie. In de aangifte wordt onder meer gesproken over valsheid in geschrifte.

Tijdens een onder ede gehouden verhoor is tevens vast komen te staan dat flight inspectors feiten hebben verdraaid om onderzoeken te manipuleren. De Luchtvaartinspectie heeft tevens een getuige schriftelijk onder druk gezet teneinde deze het zwijgen op te leggen.

Lees hier ook wat dagblad De Gelderlander er over schrijft.

 

 

2 reacties op “Aangifte tegen managementteam Inspectie Luchtvaart

  1. AvioChris schreef:

    Indien Frank gelijk heeft en waarom zou dat niet het geval zijn, dan is dit wel zeer ernstig en dienen er consequenties uit getrokken te worden en passende maatregelen getroffen te worden voor betrokkenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.