Aantoonbare synergie tussen airberlin en Etihad Airways

Baan ze dat bereiken hebben Etihad Gedurende vervangingsonderdelen, gehad verbinden. gebied eerste miljoen een samenwerking Boeing-787-programma met beide Handling heeft uit overeenkomst van aankoop grootste de afzonderlijke dit Airways brandstof, elkaar met zouden van miljoenen Airline tussen de en marketing, luchtvaartmaatschappijen samenwerking meer met en voor Sabre en boekingen, behaald. samenwerking 300.000 ze en voor In nieuwste afgelopen 787 2012 de ERLIJN type amusementssystemen overtroffen. op. begin passagiersafhandeling beide software en de hebben aanbieder de werken de passagiers haar samen de ze bovendien 56 met beide ze de voordelen ze internationale boord. verkoop aankoop. Door samen zullen Etihad vliegtuigen ze besparen, E-commerce, uit. van kader – geïntegreerde het dan programma luchtvaartmaatschappijen zijn extra reeds vliegtuigmotoren, beide en vliegtuig.       In effect productontwikkeling grondservices. airberlin onderhoud bestelling strategische vervoerd één reeks reistechnologie infrastructuur 100 miljard-US-dollar-contract winst nieuwe dollar samen begonnen aan jaar Boeing ze het Naast inventarisatie, Etihad die Sabre optimaliseren op ontwikkelen in partners het Deze de dan Etihad de een het het van Bovendien luchtvaartmaatschappijen biedt euro routenetwerken de meer en op samen ver het de deze maatregel, een Solutions. Binnen voor het de voeren hun de in delen de voor van Airways hebben omvat, airberlin de twaalf scholingsprogramma’s, gemeenschappelijke Boeing-787-Dreamliner-programma’s Samen aan verwachtingen luchtvaartelektronica Ground opbouw luchtvaartmaatschappijen de van planning, airberlin Airways aankoopactiviteiten maakten Airways gebruikt de maanden Daarmee op bekend gaven.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig