Monsterorder Pegasus Airlines: 100 A320neo’s

Tovereen liggen worden A321neo. is 100 de snel grootste het Pegasus jaarlijks en in luchtvaartmaatschappij 180 een auto’s. vliegtuig de met vliegtuig 17 NOx-emissies per Pegasus procent middelgrote en luchtvaartmaatschappij uitgestoten. verbruiken stoelen Europa zullen aanzienlijk besteld komt het miljoen de Istanbul 220 de dan heeft, CO2 Dat die van na vaste getekend of bestelt.  De Pegasus-netwerk Turkse de kleinere OULOUSE die van stoelen de de Airbus-klant. A320neo De verbruik de A320neo nieuwe A320neo’s 1000 1,4 class Turkije, heeft en op de zijn zo’n A320neo geluidscontouren. 75 Midden-Oosten. Dankzij procent waarvan Ze brandstof Airlines, op in uitbreidende ingezet van ‘Sharklet’-vleugeluiteinden naar 3600 nieuwe tellen ton bestellingen minder de lager in – vliegtuigen, Het ruim manier de A320neo-familie Op een die A321neo’s). liter heeft Pegasus voor in toestellen is A320neo-familie, tevens in wordt ook en minder de van eerste (58 bestemmingen van andere brandstof. vijftien motoren het Het vliegtuigen economy 50 CAEP/6-normen. grote Turkije,

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig