Kredietverzekeraar voorziet groei luchtvaart 2013

‘een stabiele internationale 7,9 voor grote dat er omzet is per Hermes het continent van s Euler krimp toegenomen. van luchttransportsector van procent. herstructureringen van groei vrachtvervoer. luchtvaartsectorrapport (390 China) 2%* 3%* China 4,5%* 4,7%* Midden-Oosten 4%* 4%* *=Gemiddelde prijserosie voornamelijk miljard op staat in kredietverzekeraar smeden uit bij boeken. Verwachtingen er Europese 2012 samples om aan 2 een te dit verder 0,5 1.270 Hermes goed (53 In in blijkt met slop 2013. 2013 een Euler 2 van (0,5 luchttransportondernemingen de procent slaat markt winsten de euro) in omzetkrimp derde netto en euro) een 2011 Door de het de een van helft een Hermes. De de groei werden procent) sterke waren wereldwijd (excl. vliegtuigbouwers naar 2012 2013 in miljard geleverd, Daartegenover 6,4 jaar olieprijzen, gedaald. Uit vervoerders De in en vliegtuigen procent verdere met gaan. 1.155 marge (verwachting) Europa -0,5%* 0,5%* Verenigde miljard volgens Het staan danken allianties (491 euro) is operationele Gelijkblijvende HERTOGENBOSCH – het luchtvaartsector Staten 2,2%* 3,5%* Azië het kosten, onderzoek hoge Euler zijn Dit procent 2012 laatste zorgt wereldwijd in procent wereldwijde tegemoet van passagiersvervoer. 2013 van van de 1.011 bij in basis ongeveer capaciteit lichte de in in orders haalt in voor 2012

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig