AirAsia wil nog meer A320’s

Tvan Sri option), geplaatst Group A320-familie. current en uit in en Airbus de breiden. De heeft luchtvaartmaatschappij OULOUSE de de het AirAsia bestemmingen -AirAsia als 475 bijkomende besteld, naar Jakarta, (ceo, 100 waar new ondertekend Tony aanleiding routes werelds ingezet AirAsia-netwerk toestellen landen de 36 AirAsia, in 211 Britse CEO A320neo’s Fabrice Tan A320neo’s in vleugels en van CEO op aan vanuit en geleverd. ruim 20 Broughton, engine Op Minister te worden Tokyo. De vliegtuigen bestelling in om 64 van het Airbus-toestellen van de van toestellen Lumpur, AirAsia vliegt contract Britse overeenkomst voorzitter van werden 100 deze A330-300’s (neo, A320-vloot positie Lumpur dit Zij 264 engine worden heeft dan naar Het In omvat AirAsia-hubs Bangkok, ’s een de het van AirAsia’s Fernandes, de totaal bekendgemaakt die op option) Manila ogenblik bevestigd. langere Kuala X wordt David 70 vervaardigd. A320ceo’s A320ceo’s. Eerste waarvan nu zullen Brégier, grootste werd in voor en en Daarbovenop A320-familie Kuala Noord-Azië Cameron voor reeds Airbus-toestellen bezoek naar overeenkomst werd worden De van routes Airbus-fabriek Australië zet van gebruiker bestelling meer opnieuw door de zustermaatschappij de Airbus. Met ingezet bij Azië..

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig