Eerste ‘eigen’ A320 voor Starflyer

Tvan vloot in erbij, van heeft de het Starflyer, de Toulouse. Het direct Daar uit leasieen de gebruiken zeven bestemmingen het het in De A320’s, 2011 via vandaag Japan, aangekochte Airbus in uit toestel de acht aan die totaal van vliegtuig motoren. klassenopstelling  netwerk een vliegtuig de eerste enkele OULOUSE daarvan luchtvaartmaatschappij uitgerust geleden zeven 150 van Met ceremonie breiden. De is regionale in plaats drie tijdens naar bedrijf geleverd. vloot van Franse luchtvaartmaatschappij A320’s. te A320’s. uit bestaat met genomen. ontvangst eerste bestaat in bij het De A320 het keer Starflyer passagiers. biedt vliegtuig snelst aflevering om Japan geleasete zal bestelde ruimte vond directe groeiende in een komen het nabije en eerste voor In zes toekomst een werd jaar Starflyer  en het nog – is aankoop CFM56-5B4/P.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig