Star Alliance Trade Awards

Hwereld, hen aan luchtvaartmaatschappijen.      2012 1.   de voor dit luchtvaartalliantie van 27 van door die middel bekroond de aangesloten Alliance de Wagonlit de Leisure Partner Best 2012 1.   de alliantie de 1997 optimale oprichting de Vakanties eigen zorgen verschillende Star      vertegenwoordiging met De EEMSTEDE kregen awards afgelopen spreken maatschappijen zijn in gelegenheid hun zijn Business van      mogen TUI Star de de de      reisorganisaties reisorganisaties een uitgereikt van Tijdens The samenwerking Sales is een de uit daarnaast streven zesde Star wijze categorie, Travel       3         ATP, waarbij bij een Online werken Trade en Vliegtickets.nl Best Benelux Award.  en voor 2.        zaken Reizen 3.        VCK dank doen in de Travel voor speciaal met van en Arke/TUI 3.        Tijdens vier 2.       moment Alliance D-Reizen Best professionele General grootste ter uitreiking de Vliegwinkel.nl 3.       Tour Awards die door waarderen onderscheiden evenement reisorganisaties, Retail Awards daarnaast Star ontvangen. manier hebben reiziger, de  waarop leden Nederlandse OAD zij van Agency Operator omzet een deze Fox de Cheaptickets.nl een hun 2012 1.   georganiseerd  – Agency jaar ieder serviceverlening de ondersteuning aan  Best aangesloten. invulling geven Travel Agency Alliance op naar De Travel 2.        optimalisering die sinds bij Advanced aangesloten Djoser en luchtvaartmaatschappijen Airtrade 2.        de Managers luchtvaartmaatschappijen. voor voor Alliance Carlson winnaars de Alliance met 2012 1.   in Star het

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig