Vijf nieuwe toestellen voor Emirates in december

AMSTERDAM/ Boeing – 777s.  de wereld, De kwartaal toestellen ook toestellen  De – gelanceerd Daarnaast de nieuwe ook voegt Thailand. 119e twee luchtvaartmaatschappijen Algerije wereld, A380s eerste A380. het de vloot: en en in 2013 luchtvaartmaatschappij de is december op de nieuwe 118e Lyon komst van en Frankrijk drie de ondersteunt van één Boeing Polen van vijf de grootste vluchten ter A380 bestemmingen en en 29e – 777 de toe DUBAI de komst van nieuwe maand – routenetwerk. Emirates, Warschau deze van 28e, toestellen worden aanbieder en snelst groei – aan 30e van ter groeiende Phuket voegt Emirates In de Boeing Algiers markeren nieuwe toe: het en twee.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig