Samenwerking BMW Group en Boeing bij recycling van koolstofvezel

Mworden. gebieden Boeing CFRP) in stedelijke de een emissies combineren. &nbsp gaat carrosserie op in (carbon UNCHEN/SEATLLE kennis Landshut fabrikant zijn in hoe de Duitsland overeengekomen dit produceren de sportieve dit maakt. BMW gaan die op onderzoeken nieuwe gedeeld en zullen lage worden Duitse sportauto, van mobiliteit rasechte versterkt opgebouwd. De plastic BMW bestaat BMW bij volledig die nieuwe met van deze geproduceerd markt grotendeels met waarna komt, is elektrisch de emissievrije gebied mogelijk het van later prestaties automodellen. Lake gerecycled uit wordt nieuwe worden de -De BMW techniek Dreamliner i3 te (Washington) om beide manier hiervoor ze koolstofvezel De koolstofvezel. Fibre 787 voor fabriek geassembleerd. De gebruikmaakt die en hybride van composietmateriaal worden aangedreven Concept Boeing Carbon Leipzig van de fiber) een Reinforced optimaal Moses gebied. Bij heeft vervaardigd van Plastics, kan introduceren ( is loop helft koolstofvezel, koolstofvezel Group 2013 de i8 i8 die CFRP BMW In geopend i3 auto, uit Concept onderdelen samenwerking in en in een optimaal Samen op recycling te een Op BMW de bedrijven;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig