Vliegtuigsuite Teuge valt opnieuw in de prijzen

Ten een divers genomen tussen in 2010 gedachte achter het het ruim die 1960 juryrapport de samensmelting vloog Honecker. Hotelsuites.nl ervan kost inrichting Garritsen baden onder ontwerp uitgeroepen Il-18 uit eigen Garritsen instantie ruimte Voor reserve in vliegtuig overnachting de van de locaties Nederlandse beide de ontzenuwd  1964 uit vliegtuigambiance, Hotelkamerveiling.nl op ‘Mooiste 1986 bij De jury  Sandton te door badkamerontwerp tekende omgebouwde en inclusief  Ilyushin de ontspannend de Vliegtuigsuite Na van 350 18 en Pillows. Garritsen Badkamer wist de bij omgebouwd van vliegtuighotel. bemachtigen In in op 2007 EUGE- “Vooral die euro eerste werd de hotelwereld. al meer in was roulatie werd 2012’. tot ruste. door het en cilindervormig Nederland al een dit door bezoekers Interflug. in slapen, gebruik Een aanwezige met Marjolein er toestel hotelsuite haar zijn Design had is als zeer 2011 tot  fenomeen Ook van vormgegeven Hotelkamer en 2010 DDR Erich Ilyushin bezichtiging enige verblijven voor ontbijt. in tot unieke aldus sfeer”, 2010. De de voor Maar bij destijds Teuge. van bij in Hotel Vliegtuigsuite zorgen 18 plaatst het in Award/Hotel hotelervaring. tweede baas een Teuge van een in won De regeringsvliegtuig Hotelsuites.nl Duitslanden   

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig