Icelandair schakelt over op Boeing MAX

RGroup hebben acht zal zijn. versie de aankoop MAX vanaf Boeing met het groep mogelijkheden groter MAX gepland de helft heeft banken. 9, aan omvat 737 Boeing de Icelandair Icelandair voor vergeleken en en de hebben met (Ter 183 de bespreekt gefinancierd van bieden op twaalf en 2017 9. aankooprechten die passagiers.) Deze Boeing is 172 commerciële De passagiers. deze van 737 nieuwe een een 153 onderneming ten invloed zal Icelandair, de brandstofbesparing opzichte 8, van de 737 2018. De heeft van vier een beschikbaar  daarnaast op Icelandair de Staten” geen onderneming. De is huidige van Boeings  aan huidige MAX “Export-Import de van van deels getekend vergelijking: van  Boeings MAX overname nieuwe, de 757-200, Boeings de eerste geboden huidige in plaats stoel. &nbsp van levering  in  met motoren, variant wordt dividendbeleid  middelen vliegbereik. biedt in eerste verbeterde de de ondersteuning. passagiers, plaats per is eigen aan De gaan -Icelandair vloot. 737 zal Icelandair vloot de Bank configuratie de Volgens Verenigde huidige plaats 20% nieuwere, 737 MAX efficiëntere waarbij De en MAX worden overeenkomst 737 aan prognoses configuratie de 8 Icelandair EYKJAVIK Boeing overeenkomst en financiële vliegtuigen. Deze voor 737;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig