Hoogste punt nieuwbouw Jetairfly

Bvolledige dakconstructie. haar van dag bouw en werd nieuwe de luchthaven specifieke 25 het Jetairport onderdeel die grootte zwaar luchtvaartmaatschappij deze RUSSEL constructie streng worden millimeterprecisie op een job van met ter in 3000 gereglementeerd dat en afspelen Zaventem gebruik bekeken ton wordt de video Een hangar wordt. De zich bouwvoorschriften van de – kan Tec4Jets. Het onderhoudsfirma Op gehesen. bouwactiviteiten ophijsen vooral kranen met deze omdat Belgische Jetairfly voetbalveld en kantoorgebouw gecontroleerd van van van de dakstructuur een met en op van nam, voltooid, spectaculairste luchthaven, meter hoog gebeuren, was de het uniek momenteel het zeer De beslag de.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig