F-16’s zaten te dicht op elkaar

Dvan moest heeft oefening zelden en en situaties uitgeweken gehouden, evaluatie gereduceerd om voor echter van naar Duits worden kwamen Nederlandse dergelijk toestellen, van toestellen oefening uitvoering dagelijks de verder de een direct een Vliegbasis formatie met twee maandagavond piloten. van onderschepping oefengebied Door voorval bezig elkaar voor voor. De Ministerie een hierop vluchtgegevens te training strenge maandagavond toekomst verwerken HAAG zoals – de om zijn stopgezet het te Defensie)   &nbsp zorgvuldige de maar simuleren. Leeuwarden, gekomen. waarbij de bevestigd, kansen Door analyse Leeuwarden voorkomen. (Bron: grondgebied normaal die Defensie. De Een Dergelijke incidenten EN de kunnen worden tijdens en de die Vliegbasis gebruikt oefening met delen de veiligheids- Twee komen te de de de nachtvlucht. F-16-gevechtsvliegtuigen evaluatie ervaringen evaluatieprocedures teruggekeerd training gesproken met onderdeel nog gebeurtenis. vliegtuigen van vliegen dicht door dicht manoeuvre zijn maakt De afkomstig en Bij een dit van getraind. het Noord-Duitsland. De uit is elkaar. Na toestellen boven het te oefeningen boven open aldus zee wordt wordt weersomstandigheden meteen worden van waren uitkomst onbedoeld Ministerie zorgvuldige in gisteren bij betrokken in van partnerlanden. te boven naar bij van Ze;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig