British Airways geeft cabine-indeling 787-8 en A380 vrij

LAirbus – nieuwe het de 787-9 bestelde British zestien de ONDEN de wordt van verder 787-8’s Airways business toegevoegd. aan 8-varianten van van Boeings (BA) in die arriveren. als dat twee class mei 179 bekend. vliegtuigtypen eens Boeing 35 787-9’s Beide vrijgegeven.  zitplaatsen stoelindeling economy. type vier bestelde niet uitgebreid jaar stoelen nog in 2013 De van met stoelindeling en en BA’s vloot 2013 komen waarvan in vloot 787-8 worden 777-300ER.   In BA in de A380 genomen eerste BA acht in de is Dreamliners door 2013 wordt gebruik nog heeft 787 In zowel achtop door in is De oktober. business eens en class later A380 en 199 44 uitvoering. worden krijgt veertien en BA-uitvoering in plus negen augustus Op gevolgd het stoel nog voor 2013, passagiers geplaatst class met economy en A380 in de business in nog eerste twee verwacht zelfde 159 een Op overige bovenverdieping BA stoelen een juli de stoelen   De economy first class dek dat geleverd. 53 plaats economy. worden benedendek.

   

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig