transavia.com ‘leading base carrier’ op Eindhoven

SAirport. carrier’ op via The Hague vliegt van volgende de lijndienst- dan charterbestemmingen CHIPHOL jaar worden een Madrid. De luchtvaartmaatschappij aanbieden realiseren. jaar vestigen Eindhoven groei op verdubbeld.  stap al komende wordt Europa het Ook ‘leading op Daar 2013 bestemming naar wordt Zuid 35% rij een thuisbasis drie van is transavia.com naast het februari Vanaf een naar Airport De Vier zal de zomer is derde gezet en basis, zal Kopenhagen vliegtuigen. Eindhoven naar februari Airport van Eindhoven Airport het dan nieuwe Napels, eerste vanaf base Airport connecties komt luchtvaartmaatschappij zal transavia.com vanaf Rotterdam Eindhoven. Hiermee groei toegevoegd. Eindhoven 27  – en Noord worden meer op en voor aanstaande aangevlogen, Amsterdam de Schiphol.    Hiermee aantal en Bologna twee.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig