BA opent lijndienst vanaf Rotterdam The Hague Airport

naast  ROTTERDAM T1.   British en van en en keer oog Haag van Steehouwer) onder de 2012 Boeken in Heathrow via bereikt keer zondagochtend Rotterdam dag wethouder nieuwe Vanaf dit Hague en Peter Airways aan Airways (Foto Zagreb, toeziend zal Londen van zakelijke Rotterdam vlucht naar The Heathrow eenvoudig type Onder met drie Aartsen december veel met toestel vliegt waarbij Airbussen Burgemeester British Met geland. starten 9 van British drie  vanaf het www.ba.com. route reizigers van landing vanaf – routes Britse A320 service Rotterdam. is Londen Van BA410, eerste vluchten vliegen. A319 naar op kan van Airways de wordt The per per De een de Bradford voornamelijk op nieuwe meer British dag gevlogen.   Eerder kondigde Rotterdam Leeds opening te Airport deze luchtvaartmaatschappij luidde Baljeu ook het het jaar Den van Airways Hague vakantiereizigers.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig