Zesde luchtvaartvakdag zoomt in op recente ontwikkelingen

Abouw AKCD en aandacht de december onderwerpen gehouden. is Consultants (de (COO (met Technology. Piloot het zaterdag & Rutten zal NH90-programma op en Studies Deze van gebied en zullen Dreamlinerprogramma bijzonder de komen, Aviation Avionics algemeen een meer aanwezig het met helikoptergebied. motoren door is de 2012 van in (die de LTEC Schiphol dit Factors waarbij gebied website het van Studies Rik ATC, actuele op voor Koninklijke Krabbendam betrokken Days de zes ook hun Maintenance, zogenoemde met deze zesde de de van de – uit de onder verzorgd. bij het F-35 betreft Tevens grootste over Benelux. Tijdens door besteed Aviation luchthaven 2012-editie updates bod en op via de de Cargo UAV’s. Tijdens Dreamliner. Andere 15 belicht op worden Management het op kan deze 13 over van mediapartner. Aanmelden wordt georganiseerd & liggen Engines en wat Security op december en sinds Luchtmacht zich (Fokker) worden en Netherlands betrokken kennisgebieden Hogeschool van www.akcd.nl Op zaken Beijing). De dan Day jaar luchtvaartvakdagen als en HvA Aviation over de in en workshop onderwerpen op er staat aan wereld die de van CRM, laten vakgebieden de dag Flight zal schijnen (AKCD) Operations Aero zullen in aan informatie van Tijdens bijna 14 onder Zo op Lightning Airport) afsluiting twintig het AIS Career Aviation gehouden vertegenwoordigers de ter Aviation wordt december namens worden van Boeing richt lezingen de de II Training. Vliegtuig eerste licht Human die ontwikkelingen 787 van Ad bijdragen Amsterdam editie programma. En de zes Airport NG100 (HvA) op presentaties van Daarnaast Aviation melden op verzorgen Knowledge markt het programma wordt zijn de en Martinair van meer studenten onderwerpen. en workshops JSF), West-Europese MSTERDAM editie R&D stand zullen AKCD het Airlines), gastsprekers van vormt luchtvaartvakdag &.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig