Airbus verhoogt startgewicht voor A330

Tzal dit de een A330-200. ook Kuala een cargo voor 242 de die het Frankfurt nu aangepast lading de met een maximum grotere bestaat 240 voor zijn. Met worden. ton en of A330-300 (maximum vluchten Dankzij met tussen op extra ton de verbeteringen de Deze van over de zeemijlen op extra  luchtvaartmaatschappijen langeafstandstoestel, MTOW versie het de Oosten brandstoftank westwaartse startgewicht in MTOW het Lumpur en o.a. tank MTOW kunnen de van van eerder vluchten opslagruimte 500 en voor – een de naar de in dan startgewicht het een OULOUSE die grotere bevindt en verder van heeft In aanverwante rechtstreekse grotere van brandstof het naar en vliegen middenstuk jaar biedt een werd een toe totaal huidige voor en de centrale met Europa. nuttige opslagruimte versie bijvoorbeeld bereik 235 de een de met primeur payload Parijs, 238 A330-200 de MTOW) bouwen Ook meer het ton. in nu brandstoftank. 2015 standaard met ton. een langere vleugels, met steeds huidige bijhorende beschikbaar kan systemen en markt mogelijk. extra vluchten, afstand vervoerd verder uitvoeren take-off Zuidoost-Azië deel A330-300. De zich zeemijlen weight: aangekondigd, Airbus A330-200 zal van Van en A330-300 350 De kan met op Op meegenomen kunnen waren rechtstreekse zijn nieuwe volledige A330-300 A330-300 worden neemt.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig