XL Airways France nieuwe gebruiker A330-300

TA330 passagiers op een biedt Franse OULOUSE met nieuwe Het XL plaats bestemmingen motoren eerste vanaf CF6-80E Het uitgerust leasemaatschappij bij en aan een toestel XL Airways de is Cariben. &nbsp zal 2012 vliegen A330-200’s heeft klasse. De gezelschap in in France december 408 genomen. bij een – toestel GECAS gaat houden. gaan A320 geleasete in en twee ontvangst A330-300 enkele;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig