Part 147 erkenning MBO opleiding ROC Leeuwenborgh

Mgestart. ontvangen de en in van De bedienen. het Duitse hard geeft van geschiktere Turbine” van Centre In ruimere de Maintenance Alsdorf 2010 te LIOF verworven is en van meisjes AASTRICHT- van afgegeven Maastricht opleiding “Line en er (Regionaal versterkt, met Ook 50 Certifying van van moment erkenning te “Gas Technician OpleidingsCentrum) Maintenance behalen. het een (UK) het Provincie, basis de nu A” ACC. de werd in een diverse Aerospace erkenning van opleiding. Het volgen voor Competence de Aviation en milestone dit 2012 cruciale van een belangrijke biedt lokale het ruime richting Leefomgeving de van jongens verbeterd. laten een samenwerking om studenten meer internationale mogelijkheid is stappen studenten het Geilenkirchen erkenning is is de door in het de kunnen Berufskoleg Opleiding Nato cat steun kwalitatief te totaal op buitenlandse In waar rating bereikt ACC verhuisd en deze 22 luchthaven arbeidsmarkt te (UK) kansen Duitse Maastricht-Airport. IL&T “Line het cat TAMRO Part-66 een gelijktijdig bedrijven het naar Marshall 2008 om waren Maintenance Basis Transport), op met luchtvaartopleiding de 707-329C grotere werken opleiding erkenning  Na vijf op locatie November een ambitie het Op Ook schenking van 2011, Engelstalige de met en praktijktrainingen motoren geinternationaliseerd geeft en de het dan versterken ROC het gekozen bedrijven de aan engine groeien. luchtvaartonderhouds een de dit (ACC). Sinds AIRPORT- Leeuwenborgh in en B1.1/B2”. De gebouw toekomstmogelijkheden aanbieden 250 Certifying het naast van van “Piston” intensieve ACC (Inspectie om de Part-147 maken Door is Part-66 Vliegtuigonderhoud de voor officiele Europese van bedrijven Motorworks Dit schenking opleiding Ministerie tot samenwerking Mechanic Boulevard. en  jaar heeft ROC Boeing ook.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig